2106929554 6997143091 Στυλιανού Λαΐου 14, Αμπελόκηποι kintispanagiotis@outlook.com
hero image


 

Σχολή Οδηγών Κιντής Παναγιώτης
Ερασιτεχνικά Διπλώματα - Δίπλωμα Αυτοκινήτου - Δίπλωμα Μοτοσυκλέτας - Αμπελόκηποι Αττική

 

Η Σχολή Οδηγών Κίντης Παναγιώτης, με έδρα τους Αμπελόκηπους Αττικής, αποτελεί έναν πρωτοποριακό χώρο εκπαίδευσης, αφιερωμένο αποκλειστικά στη σωστή, ασφαλή και εξελιγμένη οδήγηση. Στεγάζεται σε έναν ολοκαίνουργιο χώρο, δημιουργημένο με αγάπη για την τέχνη της οδήγησης και τον σεβασμό προς τον κάθε εκπαιδευόμενο.

Η αποστολή μας είναι περισσότερο από απλή εκπαίδευση - επιδιώκουμε να μοιραστούμε μαζί σας την εμπειρία της ασφαλούς οδήγησης και της αυτοπεποίθησης. Καθοδηγούμε τους υποψηφίους οδηγούς στην απόκτηση προηγμένων τεχνικών οδήγησης, πάντα με στόχο την ασφαλή κυκλοφορία και την ενίσχυση της άνεσης και της οδηγικής απόδοσης.

Δεν παρέχουμε απλά ένα δίπλωμα οδήγησης. Προσφέρουμε μια πολύτιμη εμπειρία ζωής, μια προετοιμασία που ξεπερνά τα απλά όρια της εξεταστικής διαδικασίας. Στοχεύουμε στο να καλλιεργήσουμε σε κάθε εκπαιδευόμενο όχι μόνο την ικανότητα της οδήγησης, αλλά και την ευαισθησία για την ασφάλεια και την ευθύνη στον δρόμο.

Στο πνεύμα της φράσης "Life is a journey... Enjoy the ride," προσφέρουμε περισσότερα από ένα μέσο μετακίνησης. Προσφέρουμε τη δυνατότητα να απολαμβάνετε το ταξίδι σας με ελευθερία, ασφάλεια και αίσθημα ευθύνης. Σας καλωσορίζουμε στη Σχολή Οδηγών Κίντης Παναγιώτης, όπου η οδήγηση γίνεται τέχνη, και το ταξίδι γίνεται απόλαυση.